Xhensila: Do kisha dalë gjysëm nudo tek protesta për Teatrin që të ulja gjakrat

E Premte  22 Maj 2020 21:33 |
Xhensila: Do kisha dalë gjysëm nudo tek protesta për Teatrin që të ulja gjakrat

Ish-banorja e Big Brother Xhensila Pere në një intervistë me gazetarin Ronaldo Sharka foli më shumë për jetën e saj private.

Një ndër pyetjet që gazetari I drejtoi ishte nëse do kishte dalë nudo tek protesta për teatrin, vetëm që të ulte gjakrat, dhe ajo përgjigjet.

“Në qoftë se zhveshja ime do ndihmonte… Ndoshta nudo jo se gjynah, do tmerroheshin por një pjesë të mirë të trupit do t’a nxirrja nëse kjo do ndihmonte në lumturinë e shqiptarëve”, u shpreh Xhensila duke shtuar më tej se nëse do i jepej një post i rendësishëm në pushtet, do t’a kishte bërë shqipërinë më të bukur por më të përdalë, për shkak se do të lejonte plazhet nudo”.

Më shumë rreth