Robert Berishës i kërkohet të kthehet në konvikt

E Marte  07 Prill 2020 00:53 |
Robert Berishës i kërkohet të kthehet në konvikt

Robert Berisha së fundi është liruar nga konvikti i Prishtinës, pasi aty ishte karantinuar për 14 ditë.

Pas rezultatit negativ për Covid-19, ai u lirua për në shtëpi, por këngëtarja Vesa Smolica përmes një postimi tha se atij i kërkohet që të kthehet në skenë, në konvikt. Sa ishte aty, Roberti hyri pothuajse cdo mbrëmje live në Instagram, ku edhe këndonte.

 Ajo i pyeti ndjekësit në Instagram se a po ju rrihet, dhe njëra nga përgjigjet ishte: “Tash masi shkoj Roberti prej konvikteve hic valla”.

“Edhe qetu je ka m’del, P.S po të kerkojnë mu kthy në skenë edhe njëherë (konvikt) Robert Berisha”, ka shkruar Vesa.

Më shumë rreth