Tahiri: Sot kemi filluar dezinfektimin e hyrjeve publike të banesave kolektive si dhe liftave në Vushtrri

E Mërkure  25 Mars 2020 20:27 |
Tahiri: Sot kemi filluar dezinfektimin e hyrjeve publike të banesave kolektive si dhe liftave në Vushtrri

Në njoftim për media, kryetari i komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka treguar se sot kan filluar dezinfektimin e hyrjeve publike të banesave kolektive në Vushtrri.

“Sot kemi filluar dezinfektimin e hyrjeve publike të banesave kolektive si dhe liftave në Vushtrri. Po bëjmë çdo gjë brenda mundësive e kompetencave tona për të mbrojtur qytetarët. Do ta fitojmë edhe këtë betejë, bashkë! #rrinshpi ruaje vehten dhe familjen tënde nga #coronavirus”, ka treguar Tahiti, transmeton PORTALI.info