Rrëfimi i Avdil Ibishit, personit me nevoja të veçanta i cili kujdeset për higjienën e Gjilanit (VIDEO)

| E Premte  06 Shtator 2019 20:45 |
Rrëfimi i Avdil Ibishit, personit me nevoja të veçanta i cili kujdeset për higjienën e Gjilanit (VIDEO)

Rrugët e qytetit të Gjilanit, mëngjesi i qelë me Avdil Ibishin.

50-vjeçari me aftësi të kufizuara, edhe mbeturinën më të vogël në këtë komunë e pastron tash e 10 vite.

Ibishi është punëtor i kompanisë publiko-private ‘Eko Higjiena’ në Gjilan.

PORTALI.info sjell rrëfimin e Avdil Ibishit rreth problemeve dhe sfidave me të cilat ballafaqohet çdo ditë në punën që bën.