Qeveria premton të dyfishojë ndihmën për pakon emergjente nëse zgjat pandemia (Video)

E Marte  07 Prill 2020 00:03 |
Qeveria premton të dyfishojë ndihmën për pakon emergjente nëse zgjat pandemia (Video)

Ministria e Financave dhe Transfereve ka marrë vendim për një pako emergjente për ta ndihmuar ekonominë pas krizës nga pandemia Covid-19.

Në rast se situata pandemike zgjatet më shumë se sa është menduar, atëherë Qeveria premton se do të dyfishojë ndihmën.

Më shumë rreth