Çfarë moti do të jetë sot në qytetin e Gjilanit

E Diel  16 Shkurt 2020 10:20 |
Çfarë moti do të jetë sot në qytetin e Gjilanit

Moti sot në qytetin e Gjilanit do të jetë kryesisht i kfjellët dhe me diell.

Temperatura minimale do të jetë -3  gradë celsius, shkruan portali.info.

Ndërsa ajo maksimale do të jetë +12 gradë celsius./PORTALI.info/

Më shumë rreth