Përse shohim ëndrra të këqija? (VIDEO)

| E Premte  22 Maj 2020 23:08 |
Përse shohim ëndrra të këqija? (VIDEO)

Mund të ketë një sërë shkaktimesh psikologjike që shkaktojnë makth.

Për shembull, ankthi dhe depresioni mund të shkaktojnë makth të rriturve.

Për të mësuar më shumë rreth ëndrrave të këqija, përse ndodhin dhe si ti trajtoni ato ndiqni në vazhdim videon e përgatitur nga Portali.info. /PORTALI.info/

Më shumë rreth