Në pamje të jep përshtypjen e një zogu tropikal, por çfarë është kjo krijesë?

E Marte  15 Shtator 2020 12:19 |
Në pamje të jep përshtypjen e një zogu tropikal, por çfarë është kjo krijesë?

Një shpend i cili mendohej të ishte zog tropikal, në të vërtetë ishte një pulëbardhë.

Ky zog u gjet në një park dhe u zbulua që ishte një pulëbardhë e ngjyrosur me ngjyrë të kaltër.

Pas pastrimit të zogut, u vërtetua që ishte një pulëbardhë. Personat që e zbuluan pulëbardhën që nuk është zog, thanë që asnjëherë nuk kishin parë gjëra të tilla.

Zogu i cili u pastrua, tani po rikuperohet dhe është në gjendje të mirë. 

 

Më shumë rreth