Përfitimet shëndetësore të shëtitjeve të meditimit (VIDEO)

| E Marte  07 Prill 2020 00:14 |
Përfitimet shëndetësore të shëtitjeve të meditimit (VIDEO)

Meditimi në këmbë ka origjinën nga Budizmi dhe mund të përdoret si pjesë e një praktike të mendjes.

Ky lloj meditimi ndikon shumë në shëndetin e njeriut.

Më poshtë ndiqni një video të përgatitur nga Portali.info ku shfaqen disa nga përfitimet shëndetësore të shëtitjeve të meditimit. /PORTALI.info/

Më shumë rreth